Zimný festival jedla začína už od 11. januára a bude trvať do 23. februára 2025. Festival bude prebiehať v najlepších reštauráciách z gastronomického sprievodcu Gurmán na Slovensku.
Ôsmy ročník tohto festivalu umožní všetkým nadšencom kvalitnej gastronómie navštíviť najprestížnejšie, no často aj cenovo náročné reštaurácie v Slovenskej republike za veľmi prijateľné ceny. Predaj darčekových poukazov a rezervácie degustácií na festival sa začali už 1. decembra 2024! Nezmeškajte túto skvelú príležitosť ochutnať výnimočnú gastronómiu na najvyššej úrovni s vynikajúcimi službami a v príjemnej atmosfére. Festivalové menu obsahuje tri špeciálne jedlá: 1. Ikonické jedlo, ktoré reprezentuje danú reštauráciu, 2. Chute regiónov, s dôrazom na lokálne a sezónne suroviny, 3. Kuchárova voľba, jedinečné jedlo mimo bežnej ponuky. Viac informácií o festivale nájdete tu.
V rámci festivalu si v Trenčianskom kraji budete môcť vychutnať výnimočné menu v Hoteli Elizabeth v Trenčíne, reštaurácii Afrodita - kaštieľ Čereňany v Čereňanoch a v Loveckom zámočku - Poľovnícky kaštieľ Antonstál pri Nemšovej. V Hoteli Elizabeth Vám menu navarí skvelý šéfkuchár Daniel Marek (menu tu), okrem toho si v hoteli môžete zarezervovať Gurmán pobyt (ponuka tu). Nemenej vychýrený šéfkuchár Marián Filo Vám dopraje skvelý zážitok z jedla v reštaurácii Afrodita - kaštieľ Čereňany (menu tu). V Poľovníckom kaštieli Antonstál (Lovecký zámoček) pre Vás pripraví menu poskladané z prevažne poľovníckych dobrôt známy šéfkuchár Michal Škorec. Menu nájdete na odkaze tu.
Kúpeľné mesto Trenčianske Teplice sa pýši novou, jedinečnou atrakciou. Môžete tam…
Iba najcitlivejšie uši poetických duší tulákov dokážu zachytiť clivú melódiu vzácnej…
Adresa
Slovenská republika