fogadtatásTrencsén

Fedezze fel a rejtett kincsek különböző részein a régióban.

Trenčín

11°C

köd

Cookie-k - Információk a személyes adatok kezeléséről

a 2016/679 / EU európai parlamenti és tanácsi rendelet (a továbbiakban: GDPR) 13. cikkével összhangban és az 1959/2006 / EK sz. 18/2018 Z. z. a személyes adatok védelméről (a továbbiakban: a törvény)

Mivel a cookie-k feldolgozásával feldolgozzuk a személyes adatokat, érdeklődni szeretnénk Önt illetően a jogaitól és a személyes adatok feldolgozásának feltételeiről. Ugyanakkor azt is szeretnénk biztosítani Önöknek, hogy személyes adataik védelme fontos szervezetünk számára, és hogy a GDPR-vel összhangban biztonsági intézkedéseket hoztunk.

AZ OPERATÓ AZONOSÍTÁSA ÉS ADATAI
Cégnév: Trencséni régió
Irodák: K dolnou stanici 7282 / 20A
IČO: 42377897
E-mail: eva.fryvaldska@trencinregion.sk

MILYEN TARTALOM?

Ezek rövidek, általában olyan webes szerverek által generált szöveges fájlok, amelyeket a felhasználó számítógépén tárolnak (weboldal látogatói) a felhasználó webböngészőjén keresztül (ha engedélyezve vannak a böngésző oldalán). Amikor a felhasználó később visszatér ugyanarra a webhelyre, a böngésző elküldi ezeket az elmentett cookie-kat a korábban a felhasználó számítógépén tárolt webhelyre. Hívott. A munkamenet cookie-k rövid élettartammal rendelkeznek, és az aktuális látogatás után törlődnek. a böngészõ bezárása után.

A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK CÉLJA


A cookie-k lehetővé teszik a webhely-üzemeltető által nyújtott szolgáltatások javítását és testreszabását.

A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK JOGALAPJA

Hozzáférés személyes adataik feldolgozásához - Art. 6. cikk (1) a) GDPR (a törvény 13. § (1) bekezdésének a) pontja)

RECIPIENTS CATEGORY

Az Ön személyes adatait az alábbi kategóriákban lehet megadni:

Kedvezményezett harmadik országban vagy nemzetközi szervezetben:
Nem az

Kedvezményezett egy tagállamban (EU és EGT)

A SZEMÉLYES ADATOK HARMADIK ORSZÁGBAN VAGY NEMZETKÖZI SZERVEZETRE VONATKOZÓAN

Nem, és ő még csak nem is gondol.

A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSI IDEJE

A SZEMÉLYRE VONATKOZÓ JOGOK MEGOSZTÁSA

Jogait írásban felhasználhatja az üzemeltető címére vagy a dokumentum fejlécében megadott e-mail címre. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk - A panasz benyújtásának jogát a Felügyeleti Hatósághoz - A törvény 100. §-a szerinti keresetindítási jog.
- a személyes adatok GPR 20. cikk szerinti hordozhatósága,
- a személyes adatok feldolgozásával szembeni kifogás joga, a GDPR 21. cikke esetében,
- a személyes adatok feldolgozásának korlátozására vonatkozó jog, a GDPR 18. cikk szerinti esetek esetében,
- a személyes adatok törlésének joga, ha a feldolgozás célja lejárt vagy a GDPR 17. §-ának egyik feltétele teljesül,
- a pontatlan vagy hiányos személyes adatok helyesbítésének joga (a GDPR 16. cikke),
- az üzemeltetőtől az Ön személyére vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférés kérése és az Önnel kapcsolatos személyes adatok feldolgozásának megerősítése (a GDPR 15. cikke),
A GDPR 13-21. Cikkével összhangban (a Személyes Adatvédelmi Törvény 19-27. Cikke) Ön maga az érintett személy:

A JOG MEGOSZTÁSÁNAK MEGOSZTÁSA

Az ideiglenes cookie-k bármikor eltávolíthatók a böngésző beállításainak módosításával. A cookie-k sokféle módon kezelhetők. Kérjük, olvassa el böngészőjének vagy segítőjének utasításait, ha többet szeretne megtudni a böngésző beállításainak testreszabásáról vagy módosításáról.


Önnek jogában áll bármikor visszavonni a beleegyezését az állandó cookie-k személyes adatainak feldolgozásához a "Visszavonás" gomb használatával az állandó cookie-k megadásához. A beleegyezés visszavonása nem érinti a személyes adatoknak a beleegyezés alapján történő feldolgozásának jogszerűségét.

A SZEMÉLYES ADATOK TÁMOGATÁSA ÖNKÉNTES

Abban az esetben, ha nem ért egyet a cookie nyomon követésével, az Ön személyes adatait nem fogják feldolgozni erre a célra, és nincs semmilyen jogi hatása / következménye az Ön számára. Azonban a cookie-k korlátozása befolyásolhatja az operátor honlapján elérhető funkciók egy részét, illetve a weboldal megfelelő megjelenítésére és működtetésére gyakorolt ​​hatást.

AUTOMATIKUS MEGHATÁROZÁSSAL, AMELY A PROFILING

Az üzemeltető nem használ automatizált egyéni döntéshozatalt vagy profilalkotást a személyes adatok e célra történő feldolgozásához.

Mohlo by vás zaujímať

Manínska tiesňava

Iba najcitlivejšie uši poetických duší tulákov dokážu zachytiť clivú melódiu vzácnej…

Hrad Beckov

Dominantný a majestátny. Taký je hrad Beckov. Vyrastá zo skaly, je s ňou spätý ako sú s…