ласкаво просимов Тренчин

Відкрийте для себе всі приховані скарби з різних куточків нашого регіону.

Trenčín

25°C

трохи хмарно

Cookies - інформація про обробку ваших особистих даних

відповідно до статті 13 Регламенту (ЄС) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради ("ГДПР") та відповідно до статті 19 Закону № 18/2018 Z. z. про захист персональних даних (далі - "Закон")

Оскільки обробка персональних даних обробляється у зв'язку з обробкою файлів "Cookies" , ми хочемо повідомити вас, як особу, яка стурбована вашими правами та умовами обробки ваших особистих даних. У той же час ми хочемо запевнити вас, що захист Ваших особистих даних є важливим для нашої організації та що ми встановили заходи безпеки відповідно до GDPR для цієї мети.

ІДЕНТИФІКАЦІЙНІ ДАНІ І ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОПЕРАТОРА
Назва компанії: Тренчинський район
Зареєстрований офіс: K dolnou stanici 7282 / 20A
IČO: 42377897
Електронна пошта: eva.fryvaldska@trencinregion.sk

Що таке кульки?

Це короткі, зазвичай текстові файли, створені веб-сервером, які зберігаються на комп'ютері користувача (відвідувача веб-сторінки) через веб-браузер користувача (якщо вони ввімкнені на стороні веб-браузера). Коли користувач повернеться на той самий веб-сайт пізніше, веб-переглядач надсилає ці збережені файли cookie назад на веб-сайт, який вони раніше зберігали на комп'ютері користувача. Викликається. Сесійні файли cookie мають короткий термін служби та стерті після поточного відвідування, відповідно. після закриття браузера.

МЕТА ЗАПИСАННЯ ОСОБИСТОГО ДАНИХ


Файли cookie дозволяють вам вдосконалювати та налаштовувати послуги, надані оператором вашого веб-сайту.

ПРАВОВІ ОСНОВИ ПЕРЕРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Згода на обробку їх особистих даних - ст. Стаття 6 (1) а) ГДПР (розділ 13 (1) (а) Закону)

КАТЕГОРІЯ КОРИСТУВАЧІВ

Ваші персональні дані можуть бути надані у наступних категоріях:

Бенефіціар в третій країні або міжнародній організації:
Це не так

Бенефіціар в державі-члені (ЄС та EEA)

ПЕРЕДАЧА ОСОБИСТОГО ДАНИХ ТРЕТІХ КРАЇН ТА МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

Вона немає, і вона навіть не думає.

ВРЕМЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ОСОБИСТОГО ДАНИХ

НАВЧАННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ ПИТАННЯ

Ви можете застосувати свої права в письмовій формі на адресу оператора або на адресу електронної пошти, вказану в заголовку цього документа. Якщо у вас виникли будь-які питання, не соромтеся звертатися до нас. - Право подати скаргу до наглядового органу - Право подати клопотання про порушення у розділі 100 Закону.
- право на переносимість персональних даних відповідно до статті 20 ГДПР,
- право заперечувати проти обробки персональних даних, у випадку статті ГДПР 21,
- право обмежувати обробку персональних даних, у випадках, передбачених статтею 18 ГДПР,
- право видаляти ваші особисті дані, якщо термін дії цілі або одна з умов ГДПП статті 17 була виконана;
- право виправляти ваші неточні або неповні особисті дані (ст. 16 ГДПР);
- право вимагати від оператора доступу до персональних даних, що стосуються вашої особи, та підтвердження обробки персональних даних, що відносяться до вас (ГДПП ст. 15);
Відповідно до статей 13 - 21 ГДПР (розділ 19-27 Закону про захист персональних даних), ви є зацікавленою особою:

Вчення про право розпізнати себе

Тимчасові файли cookie можна видалити в будь-який час, змінюючи налаштування веб-переглядача. Є багато способів керування файлами cookie. Будь ласка, прочитайте інструкції вашого браузера або помічника, щоб дізнатись більше про те, як налаштувати або змінити налаштування веб-переглядача.


Ви маєте право відкликати вашу згоду на обробку особистої інформації про свій постійний файл cookie в будь-який час, скориставшись кнопкою "Скасувати" для надання постійних файлів cookie. Відкликання згоди не впливає на законність обробки персональних даних на підставі згоди до її відкликання.

НАДАННЯ ВАШИХ ОСОБИСТОГО ДАНИХ є ДОПОМАЖЕНОЮ

У випадку, якщо ви не погоджуєтеся з відстеженням файлів cookie, ваші особисті дані не будуть оброблятися з цією метою, і це не матиме юридичних наслідків для вас. Однак обмеження файлів cookie може вплинути на деякі функції, доступні на веб-сайті оператора, або вплив на правильний показ та роботу веб-сайту.

АВТОМАТИЧНЕ РІШЕННЯ, ВКЛЮЧАЮЧИ ПРОФІЛЮВАННЯ

Оператор не використовує автоматичне індивідуальне прийняття рішень або профілювання для обробки особистих даних з цією метою.

Mohlo by vás zaujímať

Kúpele Zelená žaba

. Mesto Trenčianske Teplice leží severovýchodne od Trenčína na úpätí Strážovských…

Hrad Beckov

Dominantný a majestátny. Taký je hrad Beckov. Vyrastá zo skaly, je s ňou spätý ako sú s…