ласкаво просимов Тренчин

Відкрийте для себе всі приховані скарби з різних куточків нашого регіону.

Trenčín

8°C

хмарний

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОБРОБКИ ВАШОЇ ОСОБИСТОЇ ДАНИХ

відповідно до статті 13 Регламенту (ЄС) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради ("ГДПР") та відповідно до статті 19 Закону № 18/2018 Z. z. про захист персональних даних (далі - "Закон")

Як і в процесі обробки персональних даних у зв'язку з заповненням контактної форми, ми хочемо повідомити вас як особу, яка зацікавлена ​​у своїх правах та умовах обробки ваших персональних даних. У той же час ми хочемо запевнити вас, що захист Ваших особистих даних є важливим для нашої організації та що ми встановили заходи безпеки відповідно до GDPR для цієї мети.


ІДЕНТИФІКАЦІЙНІ ДАНІ І ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОПЕРАТОРА
Назва компанії: Тренчинський район
Зареєстрований офіс: K dolnou stanici 7282 / 20A
IČO: 42377897
Електронна пошта: eva.fryvaldska@trencinregion.sk

МЕТА ЗАПИСАННЯ ОСОБИСТОГО ДАНИХ

Особиста інформація, надана в цій формі, використовується для повторного з'єднання з вами та надсилання вам цитат.

ПРАВОВІ ОСНОВИ ПЕРЕРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Обробка персональних даних необхідна для подання котирування - виконання досудоговірної заходи на вимогу відповідної особи відповідно до ст. Стаття 6 (1) б) ГДПР (розділ 13 (1) (b) Закону)

КАТЕГОРІЯ КОРИСТУВАЧІВ

Ваші персональні дані можуть бути надані наступним категоріям одержувачів:

Бенефіціар у третій країні або міжнародній організації

Це не так

Бенефіціар в державі-члені (ЄС та EEA)

- ІТ-сервіс / Провайдер технічного обслуговування (тільки для перевірки)
- Провайдер веб-хосту для зберігання та резервного копіювання даних

ПЕРЕДАЧА ОСОБИСТОГО ДАНИХ ТРЕТІХ КРАЇН ТА МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

Вона немає, і вона навіть не думає.

ВРЕМЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ОСОБИСТОГО ДАНИХ

На час, необхідний для відповіді на ваше повідомлення (близько 15 днів).

НАВЧАННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ ПИТАННЯ

Відповідно до статей 13 - 21 ГДПР (розділ 19-27 Закону про захист персональних даних), ви є зацікавленою особою:

• право вимагати від оператора доступу до персональних даних, що стосуються вашої особи, та підтвердження того, чи обробляються ваші особисті дані (GDPR ст. 15);

• право на виправлення невірних або неповних особистих даних (ГДПП ст. 16);

• право видаляти ваші особисті дані, якщо цілі обробки закінчилися або якщо будь-яка з умов статті 17 ГДПР,

• право обмежувати обробку персональних даних, у випадку ГДПП статті 18,

• право заперечувати проти обробки персональних даних, у випадку статті GDPR 21,

• право передавати персональні дані відповідно до статті 20 ГДПР,

• право подати скаргу до наглядового органу - право подати клопотання про порушення провадження у справі за статтею 100 Закону,

Ви можете застосувати свої права в письмовій формі на адресу оператора або на адресу електронної пошти, вказану в заголовку цього документа. Якщо у вас є питання, не соромтеся звертатися до нас.


ПРЕДСТАВЛЯЄТЬСЯ Вашими особистими даними

вимога, яка необхідна, щоб зробити і надіслати вам цитату. Через неможливість надання необхідних особистих даних ви не зможете надіслати заявлену ставку, інші наслідки цього не є.

АВТОМАТИЧНЕ РІШЕННЯ, ВКЛЮЧАЮЧИ ПРОФІЛЮВАННЯ


Оператор не використовує автоматичне індивідуальне прийняття рішень або профілювання для обробки особистих даних з цією метою.

Mohlo by vás zaujímať

Čachtické podzemie

Temnota, vlhkosť a pach podzemia, hrobové ticho, ktoré podchvíľou pretne ako blesk nočnú…

Zámok Bojnice

HISTÓRIA. Prvá písomná zmienka o existencii hradu je z roku 1113 v listine zoborského…