ласкаво просимов Тренчин

Відкрийте для себе всі приховані скарби з різних куточків нашого регіону.

Trenčín

9°C

хмарний

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОБРОБКИ ВАШОЇ ОСОБИСТОЇ ДАНИХ

відповідно до статті 13 Регламенту (ЄС) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради ("ГДПР") та відповідно до статті 19 Закону № 18/2018 Z. z. про захист персональних даних (далі - "Закон")

Як і при обробці особистих даних у зв'язку з інформаційним бюлетенем , ми хотіли б повідомити вас як особу, яка зацікавлена ​​у своїх правах та умовах обробки ваших особистих даних. У той же час ми хочемо запевнити вас, що захист Ваших особистих даних є важливим для нашої організації та що ми встановили заходи безпеки відповідно до GDPR для цієї мети.


ІДЕНТИФІКАЦІЙНІ ДАНІ І ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОПЕРАТОРА
Назва компанії: Тренчинський район
Зареєстрований офіс: K dolnou stanici 7282 / 20A
IČO: 42377897
Електронна пошта: eva.fryvaldska@trencinregion.sk

МЕТА ЗАПИСАННЯ ОСОБИСТОГО ДАНИХ

Інформація про різні події, новини, товари та операції оператора (інформаційні бюлетені).

ПРАВОВІ ОСНОВИ ПЕРЕРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Згода на обробку їх особистих даних - ст. Стаття 6 (1) а) ГДПР (розділ 13 (1) (а) Закону)

КАТЕГОРІЯ КОРИСТУВАЧІВ
Ваші персональні дані можуть бути надані у наступних категоріях:

Бенефіціар в третій країні або міжнародній організації:
Це не так

Бенефіціар в державі-члені (ЄС та EEA):

- Провайдер веб-хостингу для зберігання та / резервного копіювання даних
- ІТ-сервіс / Провайдер технічного обслуговування (тільки для перевірки)

ПЕРЕДАЧА ОСОБИСТОГО ДАНИХ ТРЕТІХ КРАЇН ТА МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

Вона немає, і вона навіть не думає.

ВРЕМЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ОСОБИСТОГО ДАНИХ

За весь час вашого інтересу до підписки на новини. Якщо клієнт бажає скасувати підписку, він перестане надсилати йому інформаційні бюлетені та його особисті дані в базі даних будуть видалені.


НАВЧАННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ ПИТАННЯ

Відповідно до статей 13 - 21 ГДПР (розділ 19-27 Закону про захист персональних даних), ви є зацікавленою особою:

• право вимагати від оператора доступу до персональних даних, що стосуються вашої особи, та підтвердження того, чи обробляються ваші особисті дані (GDPR ст. 15);

• право на виправлення невірних або неповних особистих даних (ГДПП ст. 16);

• право видаляти ваші особисті дані, якщо цілі обробки закінчилися або якщо будь-яка з умов статті 17 ГДПР,

• право обмежувати обробку персональних даних, у випадку ГДПП статті 18,

• право заперечувати проти обробки персональних даних, у випадку статті GDPR 21,

• право передавати персональні дані відповідно до статті 20 ГДПР,

• право подати скаргу до наглядового органу - право подати клопотання про порушення провадження у справі за статтею 100 Закону,

Ви можете застосувати свої права в письмовій формі на адресу оператора або на адресу електронної пошти, вказану в заголовку цього документа. Якщо у вас є питання, не соромтеся звертатися до нас.


Вчення про право розпізнати себе

Ви маєте право відкликати вашу згоду на обробку вашої особистої інформації щодо передплати новин у будь-який час, за допомогою кнопки «Скасувати підписку» або за адресою wazzupa@wazzupa.com . Відкликання згоди не впливає на законність обробки персональних даних на підставі згоди до її відкликання.

НАДАННЯ ВАШИХ ОСОБИСТОГО ДАНИХ є ДОПОМАЖЕНОЮ

Якщо ви зацікавлені в підписки на новини, нам потрібен ваш електронний лист, щоб ми могли надіслати вам електронний інформаційний бюлетень. Через відсутність електронної адреси ви не зможете надсилати електронні бюлетені - інформаційні бюлетені, інші наслідки не є. Надання ваших особистих даних є добровільним.

АВТОМАТИЧНЕ РІШЕННЯ, ВКЛЮЧАЮЧИ ПРОФІЛЮВАННЯ

Оператор не використовує автоматичне індивідуальне прийняття рішень або профілювання для обробки особистих даних з цією метою.

Mohlo by vás zaujímať

Agropenzión Adam

Oddych v prekrásnom prírodnom prostredí myjavských kopaníc. . Strávte víkend v…

Čachtické podzemie

Temnota, vlhkosť a pach podzemia, hrobové ticho, ktoré podchvíľou pretne ako blesk nočnú…